Fiske

1 589 Tilbud

De rette tidspunktene for fiske

Når solen kommer på besøk våkner fisketrangen. Enten det er fluefiske, sportsfiske eller kanskje det bare er fiske fra en brygge – du finner det du trenger her på Fyndiq. Fiskeutstyr er viktig når det er på tide å gå ut for å fange, og riktig fiskeutstyr kan være forskjellen på å fange eller ikke. Derfor har vi samlet alle de ulike verktøyene på ett sted. Vi ønsker at det skal være enkelt for deg å finne det du leter etter, og dermed lette fisket ditt. Fiskeutstyret vårt kommer selvfølgelig også til en rimeligere pris. Kom og finn ut!

Tips for et vellykket kjøp

Du har sikkert hørt at tålmodighet er en fiskers beste venn? Det stemmer, så kanskje du bør benytte anledningen til å finne en god bok å ta med på fisketuren. Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, ta kontakt med Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din

Fiske trygt

Fiske er faktisk noe som er utrolig flott, og som sagt – nå som solen er på besøk, er det kanskje på tide å planlegge noen fisketurer? Det er imidlertid viktig å fiske trygt. For den ukjente fiskeren kan det være greit å ha en fiskeguide før man går ut på sjøen, og kanskje et stødig selskap for første gang. Å gå ut på sjøen for å fiske kan være farlig hvis du ikke vet hvordan du gjør det. Derfor er forberedelser a og o når det er på tide, og her på Fyndiq er det alt du trenger for å lykkes med en flott fisketur, handle gjerne!