Kundeservice

Gjør et kupp på billig treningsutstyr på nettet

64 940 tilbud


Filtrer

Alt du behøver til treningen

Er det på tide å begynne å røre på seg, forbedre helsen eller bli mer veltrent? Eller er du allerede treningsnarkoman, men vil ha mulighet til å trene hjemme i stua med nytt utstyr og maskiner? Du har uansett kommet til riktig sted. Fyndiq har nemlig samlet alle nettets røverkjøp på ett og samme sted. Med lave priser, stort utvalg og lave fraktkostnader blir totalen uslagbar, uansett hva du er ute etter!

Tips for et vellykket kjøp

Pass på at du finner treningstilbehør som passer for deg, og så kan du bare bestille i vei. Prosessen er rask og enkel! Om du har spørsmål tilknyttet bestillingen eller vil reklamere på et kjøp kan du kontakte Fyndiqs kundeservice, så hjelper vi deg.

Sørg for å ha riktig utstyr

Skal man trene gjelder det å ha riktig utstyr! Først og fremst må man ha gode treningsklær, og ellers avhenger utstyret av hva slags trening du skal bedrive. Hvis du vil trene styrke trenger du kanskje håndvekter, hvis du vil forbedre kondisen kan du satse på en crosstrainer eller treningssykkel. Eller hva med en skritteller som kan hjelpe deg å holde rede på hvor mye du beveger deg hver dag? For å øke smidighet og styrke kjernemuskulaturen er det lurt å bruke en gymball og elastiske bånd, som gjør at du kan tilpasse motstanden etter evne! Her finner du alt du kan tenke deg for å skape ditt eget treningsstudio hjemme, helt etter eget ønske og behov!