Kundeservice

Google Tilbehør

4 712 tilbud


Filtrer

Alt ditt Google-tilbehør på ett og samme sted

Hos oss kan du finne stort sett alt du trenger til Google-enhetene dine. I vårt store utvalg kan du finne alt fra skjermbeskyttere til etuier, kabler og ladere. Samtidig tilbyr vi deg kanskje de beste prisene på markedet og vil du spare enda mer kan du kjøpe ditt tilbehør i ferdige sett. Der har vi kunnet presse prisene ytterligere ned.

Beskyttelse for mobilen eller nettbrettet

Vi har et stort utvalg av mobildeksler, skjermbeskyttere og deksler til Google-enhetene dine. Det betyr at vi er helt sikre på at du kan finne et deksel som passer din personlige stil. Enten du vil holde den gjennomsiktig og monokromatisk eller om du liker trykk og farger, kan du finne det du leter etter for Google-mobilen din hos oss.

En skjermbeskytter kan for eksempel være det viktigste du kan kjøp til mobilen eller nettbrettet. Vi har blant annet skjermbeskyttere laget av tynnere plast som beskytter skjermen mot overfladiske riper og fingeravtrykk. Men hvis du trenger mer holdbar beskyttelse, kan du i stedet velge en av våre skjermbeskyttere i herdet glass. I tillegg til å beskytte mot riper og fingeravtrykk, beskytter de også skjermen mot sprekker og andre fallskader. Vi har de fleste skjermbeskyttere for de vanligste Google-mobilene.

Ladere, holdere og annet Google-tilbehør

I tillegg til vårt store utvalg av beskyttere, tilbyr vi også annet Google-tilbehør. Du finner ulike typer kabler som USB-kabel, skjøteledning og adapter hos oss. Velg den som passer til Google-enheten din og kjøp den hos oss til lave priser.

Vi har både lange og korte ledninger, og avhengig av hvilket bruksområde du har, kan du velge den som passer best for enheten din. Vi tilbyr også en ladekabel med støtte for hurtiglading, bra hvis du har det travelt og trenger Google-mobilen eller nettbrettet ditt for å være fulladet.

I tillegg til det kan du kjøpe treningsarmbånd som holder mobilen mens du trener eller er ute på tur og vil ha hendene fri. Tar du bilen er det GPS-holdere du kan feste mobiltelefonen i. Slå opp Google-modellen din og velg det tilbehøret som passer deg best.