Kundeservice

Møbler

41 180 tilbud

Materialet, fargen og mye mer ved møblene dine avgjør hvordan hjemmet ditt føles. Størrelsen og formen på møblene dine bestemmer også hvordan du kan bruke møblene dine. Med så mange kvalitetsmøbler til gode priser er vi sikre på at du kan finne det perfekte møbelet til ditt hjem her hos Fyndiq.


Filtrer

Moderne møbler til superpriser

Hos Fyndiq investerer vi i å tilby alt mellom himmel og jord, kun til rimeligere priser. For de som ønsker å dekorere sitt nye hjem, er dette definitivt stedet å se. Her er et stort utvalg av møbler på nett; moderne møbler så vel som antikke møbler; sofaer, senger, salongbord, TV-møbler og mye mer. For de som vil unngå reisen til møbelbutikken og ønsker å handle alt enkelt på nett, har du kommet til rett sted. På tide med nytt spisebord og litt interiørdetaljer, disse bestiller du enkelt hos oss

Tips til et vellykket kjøp

Når det gjelder bestilling av møbler på nett kan det lett gå galt om du ikke tar en ekstra se på størrelser og farger. At fargen er viktig er åpenbart og derfor er det lurt å bestille møbler med omhu. Sjekk også en gang til om møblene passer ved å måle plassen hjemme. Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Kast den gamle sofaen din

Når du begynner å føle deg mildt sagt sliten på den gamle sofaen din, er det på tide å kjøpe en ny. Da er det enkelt å velge den sofaen som passer deg og så vente på levering. Enklere enn det blir det ikke, at du også kan kjøpe sofaen billig er et stort pluss i kanten. Med de ekstra pengene du sparer kan det være aktuelt å også kjøpe nytt salongbord. Det er kanskje ute med shabby chic møbler ifølge avisene, men husk at det er du som skal bo i hjemmet og da kan du faktisk innrede akkurat slik du vil!