Kundeservice

Treningsklær

9 010 Tilbud

Filtrer

Treningsklær på nett for alle!

Gå til treningsstudioet, til løpebanen eller kle barna dine riktig for skolegym. Her på Fyndiq kan du finne et komplett utvalg av treningsklær for omtrent alle – i tøffe mønstre og komfortable materialer som gir optimal bevegelsesfrihet. Finn kupp blant merker somKappa ogReebok og andre som har gjort trening til fokus i kolleksjonene sine – med plagg og tilbehør som gjør treningen behagelig og morsom uansett økt og vanskelighetsgrad.

Velg mykere plagg for en avslappet yogaøkt

Kjøp klær med materialer som er hurtigtørkende for harde og svette treningsøkter som spinning eller crossfit, eller suppler med treningsbukser og en varmere treningsjakke når du skal ut i kaldt vær. Pass også på at du har støtte når du trener med for eksempel sportstopp/sports-bh eller midjetrener. Du kan også kombinere treningstøyet med hverdagstøy og lage et sporty antrekk og forberede deg på den kalde årstiden eller livet i havet ved å kjøpe undertøy også. Finn et stort utvalg av kvalitets- og billig treningstøy for all slags vær og sport på nett hos oss og kom i gang på beste måte!

Tips for et vellykket kjøp!

Ingen treningsantrekk er komplett uten tilbehør. Kjøp til treningsveske, sko eller sportsflaske også til klærne dine til trening. Handle gjerne flere sett til å bytte med når du vasker det andre. Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker du å annonsere for kjøpet? Ta gjerne kontakt med oss ​​i Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med din sak! Hos oss har du alltid åpent kjøp i henhold til forbrukerkjøpsloven og vi hjelper deg med eventuell retur. Finn et godt kupp og velg å betale direkte, med delbetaling eller å betale med faktura.

Treningsklær til ulike anledninger

Klær til trening har blitt mer trendy! Det er ingenting som sier at du bare må bruke dem under treningsøktene. Benytt også anledningen og bruk kule treningsklær til og fra treningssenteret, til skolen, for avslappende stunder i helgen eller når du og arbeidskameratene skal ut på fritidsaktivitet. Når du skal handle klær til trening, bør du også tenke på andre ting som riktige sokker, fanny packs, pannebånd eller svettebånd og sko. Ingenting skal forstyrre deg eller forsinke treningen! Håret skal settes opp for ikke å være i veien, tørsten skal slukkes med vannflaske og føttene skal puste uten å få blemmer og gnagsår. Barna dine kan også trenge komplett utstyr til hockey eller fotballtrening, mykt treningstøy til utendørsaktiviteter, eller andre ting som kan passe små rampete barn med rennende bein. Uansett hva treningstøyet er til, finner du det her på nett på Fyndiq. I farger som rosa, svart, grønn og sølv og mange flere. Noen former mens andre også fokuserer på det ytre designet. Finn kupp blant billig treningstøy på nett og finn dine favoritter!