Kundeservice

Smarte hjem

4 783 Tilbud

Styr hjemmet via telefonen eller nettbrettet uansett hvor du er med smarthusløsninger! Her finner du alt du måtte trenge for å komme i gang med automatiseringen av ditt smarthus, fra billige LED-lys til smarte plugger.


Filtrer

Finn billige smarthusløsninger på nett

Start reisen mot et tilkoblet hjem med produkter som gjør hjemmet både smartere og tryggere. I vårt sortiment finner du blant annet billige smartplugger, led-lys eller overvåkingskameraer i mange ulike modeller og funksjoner. Oppdag produktene som gjør hjemmet ditt litt smartere hos oss og klikk hjem dine favoritter til virkelig lave priser!

Hvilket smart hjem?

Smarte løsninger for hjemmet er akkurat det du gjør dem til med smarte produkter som gjør hverdagen din livet både mer effektivt, enklere og mer praktisk. Disse produktene gjør det mulig å kontrollere og automatisere ulike ting i hjemmet som belysning, TV-en eller til og med kaffemaskinen uansett hvor du er. En av de mange fordelene med det tilkoblede hjemmet er at du kan fjernstyre alt via mobiltelefonen din, så hvis du glemte å slå av noe når du dro hjemmefra, er det bare et klikk unna.

Hva med å kunne holde deg på sofa og styr elektronikken din uten å måtte reise – slå av og på lys, rull opp gardinene, start oppvarmingen i bilen eller slå på kaffemaskinen uten å trykke på en eneste knapp. Mulighetene med automatiserte løsninger er uendelige og kan brukes på all slags elektronikk du har i hjemmet, både for å spare tid og gjøre hverdagen enklere. Hva du velger å automatisere er helt opp til deg!

Styr belysningen og annen elektronikk med smartplugger

Begynn å styre lys og nesten all annen elektronikk i hjemmet ved hjelp av smartplugger, alt som kreves er at produktene du ønsker å kontroll er koblet til en stikkontakt og at du har tilgang til Internett. Det er også veldig enkelt å komme i gang – bare plugg smartpluggene inn i stikkontakten til produktene du vil fjernstyre og last ned den tilhørende appen til mobilen din for både iOS og Android. Da er du i gang og bare følg instruksjonene!