Kundeservice

Sikkerhet

50 880 tilbud


Filtrer

Stort utvalg av røykvarslere & andre sikkerhetsgreier

Det er når vi mennesker føler oss trygge at vi kan få størst mulig lykke ut av livet. Med gode sikkerhetsdingser plassert i hjemmene våre er vi et skritt nærmere både økt trygghet og større lykkefølelse. Her på Fyndiq har vi samlet et stort og billig utvalg av ulike sikkerhetsdingser – alt for å skape et tryggere hjem. Velg mellom en pålitelig røykvarsler eller hvorfor ikke gå all-in og installere et sikkerhetssystem med overvåkingskameraer? Med gode priser og raske leveringer gjør du alltid en god handel ved å handle her!

Tips for et vellykket kjøp

Det finnes seriekoblede røykvarslere du kan kjøpe for å øke sikkerheten. Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

En billig livsforsikring

Når det kommer til livene våre, bør vi aldri gå på akkord med sikkerheten. Derfor kan en røykvarsler eller brannslukningsapparat være en utrolig god og billig livsforsikring som i noen tilfeller kan være helt avgjørende dersom en ulykke er ute. Er du usikker på hva slags røykvarsler du bør bestille hjem, finnes det gode røykvarslertester du kan lese mer om, men det er også viktig at du husker på at levetiden til brannslukningsapparater og andre sikkerhetsprodukter er begrenset. En treg røykvarsler kan være livstruende, så sørg for at du alltid har gode batterier.