Kundeservice
StartsideElektronikk
Walkie-talkies

Walkie-talkies

715 Tilbud

Filtrer

Sjekk ut forbindelser med kule walkie-talkies

Walkie-talkies er både praktiske og morsomme å bruke nettopp fordi de faktisk passer både barn og voksne å ha det gøy med. Her på nett hos oss i Fyndiq har vi derfor samlet et bredt utvalg av billige walkie-talkies å handle blant – og du finner walkie-talkies tilpasset både liten og stor. Velkommen til gode kjøp i dag!

Tips for et vellykket kjøp

Les alltid produktbeskrivelsen for å lære mer om produktet du velger - om walkie-talkies finner du informasjon om rekkevidde og om batterier er inkludert eller ikke pluss andre ting som er godt å vite om produktet! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Mange morsomme funksjoner

En walkie-talkie har mange forskjellige bruksområder og er veldig praktisk å ha. Du kan for eksempel bruke en fra Danita når mobildekningen er svak på sopp- eller bærplukkingen i skogen eller på fisketuren – den har en rekkevidde på 5 km i åpent terreng. Likeledes er det for barna ulike walkie-talkies innebygd i klokker som er perfekte når det er på tide å leke spion eller hemmelig agent, og vi har også prinsesse walkie-talkies som er morsomme å spille. Og for de av dere som ønsker en mer avansert voksenversjon, anbefales det å sjekke ut Topcom Walkie Talkie RC-6405 lang rekkevidde – den er både vanntett, har søkefunksjon og flere kanaler og mye mer!