Kundeservice

Kjøp rimelige hudpleieprodukter

15 980 tilbud

Leter du etter billige hudpleieprodukter som får huden din til å utstråle? Hos Fyndiq kan du finne hudpleie i ansiktet, mykgjørende kremer for kroppen, massasjeprodukter, fotpleieprodukter og egentlig alt du kan tenke på i hudpleie på nettet.


Filtrer

Gjør et røverkjøp på hudpleieprodukter for alle hudtyper

Riktig hudpleie er Alfa og Omega for en sunn og vakker hud, og på Fyndiq finner du hudpleie som passer akkurat deg og din hudtype. Siden vi har et stort utvalg på mer enn 7 000 produkter er det stor sjanse for at du finner akkurat det du leter etter, enten du har tørr, fet eller blandet hud. Vi har ansiktskremer og masker som passer alle hudtyper, så med våre produkter kan huden din få gløden den fortjener.

I tillegg til vårt himmelrike av hudpleie til både menn og kvinner kan du kjøpe

og

til virkelig rimelige priser.

Hvilken hudtype har jeg?

Tørr hud

  • Tørr hud blir lett irritert og kjennes stram ut fordi den produserer mindre sebum enn normal hud. Når huden produserer for lite sebum mangler den lipidene som trengs for å opprettholde den fuktigheten som legger en beskyttende hinne mot påvirkning utenfra.

Normal hud

  • Normal hud er velbalansert, hvilket vil si at den hverken er for tørr eller for fet og at du ikke har problemer med kviser.

Fet hud

  • Til forskjell fra tørr hud produserer fet hud mer sebum enn normal hud, og huden føles derfor blank og oljete. Overproduksjon av talg medfører gjerne store porer, kviser og hudormer.

Moden hud

  • Huden har mistet sin naturlige spenst og elastisitet, er generelt tørrere og kan ha fine linjer og rynker.

Kombinasjonshud eller blandet hud

  • Blandet hud er kort sagt en kombinasjon av flere hudtyper. Ansiktshuden er for det meste normal eller av den tørrere typen, med en fetere T-sone (panne, nese, hake).

Sensitiv hud

  • Du blir lett irritert og rød i ansiktet, og huden kan være ekstra følsom for kulde, varme og store væromslag. Sensitiv hud er vanligvis tørrere og krever mye fuktighet.

Tips for et vellykket kjøp

Se deg omkring i våre relaterte kategorier og skaff deg alt din hud behøver, både til ansikt og kropp. Om du har spørsmål knyttet til bestillingen eller vil reklamere på et kjøp kan du få hjelp fra Fyndiqs kundetjeneste.

Lag ditt eget hjemmespa

Hvorfor ikke slå på stortromma og unne deg alle redskapene som trengs for å gi følelsen av å være på luksusspå Skrubb føttene grundig med en fotfil for å fjerne døde hudlag på hælene og fotsålene, og smør deretter føttene inn med en herlig fuktgivende fotkrem. Eller hvorfor ikke la partneren gi deg en deilig ryggmassasje med kroppsolje og varmende massasjesteiner? Det er bare fantasien som setter grenser, hos Fyndiq kan du finne alt du behøver for å skape et drømmespa hjemme!