Kundeservice
StartsideElektronikk
Elektroniske komponenter

Elektroniske komponenter

12 140 tilbud


Filtrer

Finn alt elektronikktilbehøret du trenger

Alle som har mye elektronikk hjemme vet at det må noen ledninger og komponenter til for at det skal fungere. I tillegg kan det hende du trenger noen verktøy for å reparere ting som har gått i stykker. Blant annet kan det hende du trenger en loddebolt for å koble til kabler, eller en motstand for å forenkle en reparasjon. Vi i Fyndiq har samlet et stort utvalg av billige elektroniske komponenter som både fagmannen og hjemmefikseren kan ha glede av! Velkommen til gode kupp hos oss

Tips for et vellykket kjøp

Benytt anledningen til å finne flere smarte kupp når du fortsatt er her hos oss. Du betaler alltid samme frakt, uansett hvor mye du kjøper! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Reparer den bærbare datamaskinen med et smart verktøysett

Blant de elektroniske komponentene her hos oss, kan du finne et verktøysett for å reparere din bærbare, nettbrett eller smarttelefon. Settet inneholder alt du trenger for å åpne og demontere elektronikken din, inkludert en sugeplugg, pinsett, loddebolt og pick-up verktøy. I tillegg til dette smarte settet kan du også finne ulike typer flussmidler som du kan bruke når du skal lodde tinn, messing, nikkel eller kobber. Flussene finnes i pastaform, i flytende form og i en mer tyktflytende form, slik at du kan finne den varianten som passer deg best!