Vifter

2 Tilbud

Finn billige vifter med mini USB til mobil hos oss

Vi i Fyndiq har samlet massevis av mobilvifter på nett her hos oss som du kan finne blant. Hva med en mini-USB-vifte for iPhone for å kjøle deg ned på en kald sommerdag? Her har vi mobilfans for de fleste mobilmerker som er enkle å pakke på varme dager. De fungerer like bra å ha på stranden som på kontoret - alt du trenger for at viften skal fungere er en ladet mobiltelefon å koble den til. Velkommen til å finne en vifte til mobilen din i dag!

Tips til en vellykket kjøp

Trenger du en stor, skikkelig vifte til å sette på soverommet eller i stuen? Den er selvfølgelig også tilgjengelig hos oss på Fyndiq, men i en egen kategori – der finner du både håndholdte og gulvstående varianter! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Aldri svett med mobilvifte

Det er ikke bare i stekende solskinn at det kan være deilig å kunne koble en vifte til en av mobilkontaktene, selv etter trening er det fint å kunne! Har du hatt treningsstudio på skolen, jogget med en kollega eller spilt innebandy med stavene, kan det være greit å senke kroppstemperaturen i etterkant og dette klarer du enkelt ved hjelp av en vifte. I vårt store utvalg av vifter som du kobler til mobilen din, er det mange varianter å velge mellom – og en mobilvifte er faktisk kraftigere enn du kanskje tror, ​​du skal få se testen!