Kundeservice
StartsideHjemmet
Vask og rengjøring

Kjøp alt av rengjøringsutstyr på nettet

121 460 tilbud


Filtrer

For enkel rengjøring

Det er noen ting som ingen liker å gjøre, men likevel må, og rengjøring er et klassisk eksempel på det. Heldigvis kan du likevel gjøre det enklere med riktig utstyr! Derfor har vi samlet mye rengjøringsutstyr hos oss på Fyndiq, slik at det blir enkelt å holde hjemmet eller arbeidsplassen skinnende rent. Rengjøring er ikke morsomt, men det kan bli utrolig mye lettere med et strykejern eller virkelig gode mikrofiberkluter!

Tips for et vellykket kjøp

Et rent og ryddig hjem kreves en del forskjellig utstyr. Bestill det du trenger for din rengjøring! Det finnes vel ingen bedre følelse enn et herlig, nyvasket hjem? Hvis du har spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet, kan du kontakte Fyndiqs kundeservice. Vi hjelper deg med saken din.

En god støvsuger er viktig

En god støvsuger er noe av det viktigste innen rengjøring, og den må gjerne være billig. Noen foretrekker en selvgående støvsuger, mens andre foretrekker en klassisk versjon, som Philips, Volta, Kirby, Miele eller Siemens. Listen av gode merker er lang, og det kan være vanskelig å vite hvilken som er best. Du bør lytte til magefølelsen, den er som regel riktig. Om du er usikker kan du alltids lese gjennom støvugertester eller google beste støvsugere, for å være på den sikre siden.