Kundeservice

Vasketilbehør

10 600 Tilbud

Filtrer

Godt og billig vasketilbehør hos Fyndiq

Hos Fyndiq finner du et stort utvalg av vasketilbehør. Fyndiq har alt fra vaskemidler, skittentøyskurver og klesklyper til tørkestativ og vaskesnorer. I tillegg finnes produktene i flere forskjellige farger og materialer. Hos Fyndiq har du alltid fri frakt og raske leveringer.

Tavask skal være en ren fornøyelse

Med godt og stilig vasketilbehør blir det enklere og morsommere å ta seg av klesvasken. Hos Fyndiq finner du flere smarte produkter som letter vask og rengjøring i hjemmet. Uansett om du er ute etter litt mer uvanlige produkter som vaskemiddel til ull eller helt vanlige klesklyper, finner du dem i Fyndiqs velsorterte og billige sortiment.

Stilelige og praktiske skittentøyskurver

Hos Fyndiq finner du skittentøyskurver i mange forskjellige modeller, materialer og farger. Har du små barn passer kanskje en skittentøyskurv i plast deg godt, eller en tøykurv som er enkel å rengjøre. Bor du lite og har lite plass, velg en sammenleggbar skittentøyskurv. Hvis du bare er interessert i å kjøpe en stilig skittentøyskurv til badet, finner du den hos Fyndiq. En smart løsning for deg som er lei av å sortere tøy, er våre to- eller tredelte skittentøyskurver hvor du skiller klærne på en gang.

Vaskeposer beskytter klærne

En god måte å ta vare på klærne på. er å bruke vaskeposer. Hos Fyndiq finner du et stort og variert utvalg av vaskeposer. Her er det for eksempel vaskeposer du bruker når du vasker joggeskoene. Du finner også klassiske vaskeposer til BH og undertøy her, som vanlig har Fyndiq et stort utvalg av farger, materialer og størrelser. Ved å vaske klærne dine i vaskeposer holder de mye lenger, og du kan også unngå skader på vaskemaskinen fordi snorer og gensere ikke kan sette seg fast hvis du har dem i en vaskepose.

Smartnyheter innen vasketilbehør

Er du en av dem som vanligvis bruker tennisballer når du tørker klær eller puter med dun? Da kan kanskje en annen effektiv vaskeball være av interesse? Benytt anledningen til å kjøpe hjem en vaskekule som fanger opp hår og tråder fra klærne når de vaskes i maskin. Ballen trekker til seg løse tråder og hår uten å skade klærne.