Kundeservice
StartsideMote
Piercinger

Kjøp piercinger og piercingsmykker

2 505 Tilbud

Oppdag vårt brede utvalg av billige piercinger med oss ​​på Fyndiq! Her kan du finne stilige piercing smykker, tunneler og plugger for alle forskjellige typer piercinger. Finn blant tusenvis av forskjellige størrelser, modeller og farger og bestill favorittene dine!


Filtrer

Gjør et kupp på billige piercingsmykker og tuneller på nett

Hos oss på Fyndiq finner du et bredt utvalg av flotte og billige smykker til din piercing. Vi har piercingsmykker for mange ulike typer piercinger, som neseringer, navleringer, tungestaver og tuneller til ørene. Finn et smykke som passer din smak og uttrykker din personlige stil! Kanskje en smiley på tungepiercingen som får en fremmed til å smile? Eller hva med en selvlysende UV-kule til leppepiercingen? Det er du som avgjør!

Piercings til alle anledninger

Velg og vrak blant alle våre ulike piercinger! Her finner du både fine og billige piercinger til jenter og gutter. Feminine navlepiercinger krever flotte smykker med fine detaljer, som for eksempel et sommerfuglmotiv med et par vakre stener. Mannlige tuneller med hodeskalledetaljer er stilige, og kan selvsagt brukes av tøffe jenter også. Enten du foretrekker en stilren piercing eller vil ta den helt ut med masse glitter kan du gjøre et kupp hos oss!

Plugger og tuneller for tøying

Å tøye ørene har blitt mer og mer vanlig, og nå for tiden finnes det utrolig mange ulike plugger og tuneller å velge blant for deg med tøyde hull i ørene. Tøyesmykkene kommer i mange ulike størrelser, og her er det ekstra viktig å kjøpe den tunellen som er riktig for deg. Det er stor forskjell på en tunell på 11 mm og en på 14 mm. Om det skulle bli helt feil kan du alltid kontakte Fyndiqs kundeservice, så hjelper vi deg med retur eller reklamasjon!