Kundeservice

Utendørslek

5 839 tilbud


Filtrer

Et utendørsspill å huske

Å være ute har vi blitt fortalt siden barndommen er bra for oss når vi beveger oss og puster inn frisk og frisk luft. Å gjøre det med en liten rekvisitt gjør det hele enda morsommere. Derfor har vi i Fyndiq samlet massevis av gode utendørsspill som du kan leke med vennene dine, barna dine eller hvorfor ikke selv å øve før femkamp eller lignende. Her finner du billige baseballsett, elektriske sparkesykler, krokket, badmintonracketer med badmintonballer eller hvorfor ikke kjøpe en frisbee i en herlig farge som du bør prøve å temme? Så lenge du vet hva du har lyst på!

Tips for et vellykket kjøp

Midtsommer, bursdagsselskaper eller temafester – sørg for at det er valg å spille spillene du har lyst på for øyeblikket. Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Utespill for voksne og barn

Vi elsker alle å leke! Alt fra å sette gullkant på festen med morsomme selskapsspill til å sperre gaten og rigge til med et bandymål og involvere naboene i en kamp om hvem som er kongen i nabolaget. La fantasien løpe løpsk mens du går gjennom vårt kilende spillutvalg og tenk at for hvert spill du legger i handlekurven legger du også ned mange morsomme minner og latter som vil vare lenge.