Kundeservice

Gjør et kupp på ørepropper og hodetelefoner

29 980 tilbud

Oppdag vårt brede utvalg av billige hodetelefoner og hodesett på nett! Hos oss kan du finne hodetelefoner fra kjente merker som er perfekte til hverdagsbruk, trening eller gaming. Velkommen til prut!


Filtrer

Et par høykvalitets hodetelefoner kan gjøre telefonanropene dine morsommere, musikken din høres bedre ut, og kan til og med fjerne støyen rundt deg for mer ro og fred. Uansett om du leter etter hodetelefoner med høy lydkvalitet, støyreduksjon eller trådløs tilkobling, har vi alt du trenger for en forbedret musikkopplevelse og telefonanrop.

Trådløse hodetelefoner

Trådløse hodetelefoner gir deg mye høyere grad av fleksibilitet og bevegelsesfrihet enn ledningsbaserte hodetelefoner. De trådløse hodetelefonene dine kan forbli tilkoblet en enhet som er i lommen eller i et annet rom. Ved hjelp av Bluetooth-teknologi kan trådløse hodetelefoner kobles til telefonen din, den bærbare datamaskinen din og til og med nyere TV-er. Fleksibiliteten til trådløse hodetelefoner er uten sidestykke, og de tilbyr også støyreduksjon for en uforstyrret musikkopplevelse.

Vanlige trådløse hodetelefoner med to sammenkoblede ørepropper er generelt best egnet for bruk hjemme på grunn av deres større størrelse og lange batterilevetid, som kan overstige 15 timer uten lading. Ekte trådløse ørepropper har imidlertid en tendens til å ha kortere levetid på bare omtrent fem timer, men de kan lades i etuiet for litt lengre batterilevetid.

Hodetelefoner og headset

Uansett om du ønsker ledningsbaserte eller trådløse hodetelefoner, tilbyr vi et bredt utvalg av stiler og variasjoner mellom de forskjellige typer hodetelefoner. Noen hodetelefoner og headset gir et mer forretningsmessig utseende, mens andre er bedre for spill. I tillegg til forskjellige materialer og farger kan hodetelefoner også variere mellom å være in-ear-hodetelefoner, on-ear-hodetelefoner eller over-ear-hodetelefoner.

Dine perfekte hodetelefoner vil ikke bare ha riktig pris og se fantastiske ut, men de vil også ha alle de funksjonene du ønsker, inkludert støyreduksjon for å blokkere alle typer omgivelseslyd og gi deg fokus selv i stressende miljøer. Støyreduksjon er en flott funksjon som blokkerer alle typer omgivelseslyd og lar deg fokusere selv i stressende miljøer. Det finnes til og med vanntette sports-hodetelefoner som du kan bruke hvis du svetter. Til slutt elsker barn å ha sine egne barnehodetelefoner som ser kule ut når de leker eller studerer.

Tilbehør til hodetelefoner

I tillegg til vårt brede utvalg av JBL-hodetelefoner, Marshall-hodetelefoner og hodetelefoner fra mange andre gode merker, har vi også alle nødvendige tilbehør til disse hodetelefonene her på Fyndiq.

Selv om de fleste hodetelefoner nå har trådløse versjoner, kan du fortsatt velge en kablet versjon for å fjerne all mulig forsinkelse. I så fall vil du sikkert ha nytte av kabelopprullere for å organisere kabler og ledninger, og du kan også trenge en hodetelefonfordeler for å maksimere antall enheter hodetelefonene dine er kompatible med.

Vi er overbevist om at du kan finne den typen og merket av hodetelefoner du leter etter til en god pris her på Fyndiq.