Kundeservice

Laybag

105 Tilbud

Filtrer

Kjøp en billig laybag online her hos oss på Fyndiq

Skal du på stranden eller er det på tide med et lite koselig park-hangout? Hopp over det gamle vanlige piknikteppet og ta med en smart laybag i stedet! Det er en oppblåsbar luftsofa som du enkelt blåser opp ved hjelp av feiende bevegelser, slik at du ikke engang trenger å ta med en luftpumpe! Når du så skal pakke den, er det bare å snuse ut luften og brette den inn i emballasjen, som ofte ikke er større enn en halv sovepose. I tillegg er det ikke bare om sommeren du kan bruke det, det fungerer like godt ved vannet på stranden som i snødrevene i skiløypa!

Tips for et vellykket kjøp

Kjært barn har mange navn, men greit å vite er at hvis noen sier luftsofa, laybed, luftseng eller hangout sofa, er det faktisk en slags laybag du sikter til - bare at vi alle sier forskjellig. Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Laybag for alle årstider

Det absolutt beste med å eie en laybag er at den kan brukes hele året, like god som en oppblåsbar sofa i snø eller vann eller på gress som på sand. I tillegg er disse fine madrassene enkle å ta med seg da de er små i emballasjen. For eksempel kommer laybagen fra VacayBag i en smart veskelignende pakke som du bare henger over skulderen og tar med deg dit du vil – denne er også laget av et spesielt materiale som gjør den ekstra slitesterk. Eller kanskje du heller vil ha en luftseng fra inSPORTline? Deres laybag er perfekt for camping eller bruk som fluktstol på stranden, men den kan ikke brukes i vann.