Kundeservice

Kakkeldekor

5 177 tilbud

Oppdag vårt brede utvalg av stilig og billig flisedekor. Enten du leter etter dekorativ plast i mosaikk, med motiver eller tekst, kan du gi kjøkkenet eller badet ditt en makeover ved å dekorere flisen. Finn blant hundrevis av forskjellige modeller av flisedekor og bestill favorittene dine!


Filtrer

Finn billig flisedekor på nett

Å vise din personlighet med interiør er noe som har blitt veldig trendy, og mange leter etter nye og spennende måter å gjøre det på. Nettopp av den grunn er vi i Fyndiq utrolig glade for å kunne presentere et stort utvalg av dekorativ plast- og flisedekor som gjør det enkelt for deg å personifisere boligen. Enten du velger et billig flisedesign i mosaikkstil eller en veggdekorasjon med ord, er det noe å finne her.

Når du kjøper dekorplast er det viktig å tenke på dimensjonene slik at det passer inn i kjøkkenet eller badet ditt, så ta en ekstra titt på våre produktbeskrivelser. For at plasten skal feste seg best mulig er det en fordel om den er så blank og glatt som mulig

Vis din personlighet med dekorativ plast

Kjøkken og bad skal være hjemmekoselig, så hvis du ikke liker innredning er det helt klart noe som kan gjøre hjemmet ditt litt koseligere. Vi har samlet masse forskjellige varianter av flisedekor slik at du kan matche din interiørstil på best mulig måte. For de av dere som ikke liker å grave fram kokebokstuppen i kvartalet, kan dere også finne pynteplast til kjøkkenet med ulike favorittoppskrifter

En billig oppussing av kjøkken & bad

Å pusse opp bad og kjøkken er noe mange drømmer om, men som alle vet betyr det både tid og penger. Noe du kan gjøre som er både kjekt, billig og tidseffektivt å fornye kjøkkenet eller badet ditt, er ved å bruke kun flisinnredning. Det er en billig oppussing, som kan utgjøre en veldig stor forskjell. Få baderomsinspirasjon bare ved å se på det vi har, og klikke hjem alt du vil ha. Velkommen til å finne billig flisdesign som gjør kjøkkenet eller badet ditt til noe utenom det vanlige.