Kundeservice

Finn billig veggdekor og wallstickers

28 540 tilbud


Filtrer

Innred hjemmet ditt med wallstickers

Interiørtrender vil alltid være på moten, og alle liker vel å gjøre hjemmet til et fint og koselig sted å være. Hjemmet skal speile personligheten til den eller de som bor der. Hvis du ikke føler for å kjøpe nye møbler eller flere ting som kan samle støv i hyllene, er veggdekorasjon en ypperlig løsning! Det tar ingen plass, men forandrer rommet fullstendig. Vi har mange varianter av veggord, veggtekst og annen veggdekor som kan fylle dine rom med ny energi og et budskap. Vi har også fine veggdekorasjoner til barn og barnerom.

Tips for ett vellykket kjøp

Veggdekorasjoner er enkle å bruke, sette opp og fjerne. Bruk fantasien din! Hvis du har spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet kan du kontakte Fyndiqs kundeservice, så hjelper vi deg med saken din.

Praktisk veggtekst for en hyggeligere hverdag

Kjøkken og bad er ofte dekorert med fliser, og da kan flisdekor være på sin plass! Veggdekor er ofte tekst, for eksempel en oppskrift, så hvorfor ikke dekorere kjøkkenveggen din med favorittoppskriften din på boller? Da slipper du å bla i kokebøker eller scrolle etter oppskrifter på mobilen med klissete fingre. Du kan også bruke anledningen til å minne folk på å senke dolokket på badet, eller minne deg selv på å ta med nøkler, mobil og lommebok når du går gjennom gangen på vei ut. Bruk kreativiteten og dekorer veggen med et motiverende sitat for en flott start på dagen.