Kundeservice

Supporterting

25 240 Tilbud

Leter du etter supportergadgets for en stor kamp, ​​eller leter du etter en gave til noen som er idretten gal? Vi har alt du muligens trenger - matchskjorter, skjerf, nøkkelringer, mobile skjell - du nevner det!


Filtrer

Vis støtte med en kampskjorte

Hvilket lag brenner hjertet ditt for? Dette er fordi de fleste av oss liker en idrett litt mer enn en annen, og dermed et lag litt mer enn andre. Det kan være et lag som kommer fra samme by som en selv, men uansett grunn ønsker vi å vise hvem vi heier på. Derfor har vi i Fyndiq et stort utvalg av supportergreier, som matchskjorter, lommebøker i skinn og supportercapser. Og selvfølgelig har vi noe for hvilket lag du enn heier på. Men hvis det handler om VM, så er vi selvfølgelig alle svenske fans!

Tips for et vellykket kjøp

Er bare matchskjorte nok, eller vil du ha en bilholder, et frokostsett og et fleecepledd i tillegg ? Alt avhenger av hvor stor fan du er! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din

FC Barcelona eller Real Madrid?

Alle har forskjellige lag som de heier på, enten det er om fotball eller hockey. Så selvfølgelig vil du vise støtte til laget ditt med et mobildeksel til Machester United, dynetrekk med FC Barcelona eller ølglass til Real Madrid, eller hvilket lag du heier på. En supporter er stolt av laget sitt, i både oppturer og nedturer, og viser alltid at han står bak laget. Heldigvis er det mange supporterting, som capser, klær og matchskjorter for å alltid vise hvilket lag som er best!