Kundeservice
StartsideBarn
Bæreseler

Bæreseler

20 Tilbud

Filtrer

Kjøp en billig bæresele på nett hos oss

Å ha med seg barn og bære det er noe av det fineste og mest naturlige som finnes! Med våre bæreseler kan du bære babyen din ikke bare på magen, men også på ryggen eller siden – avhengig av hva som passer deg best i situasjonen. Med en av våre billige bæreseler får både du og barnet ditt en trygg opplevelse der alt fra amming til narkose gjøres smidig og enkelt. Se gjennom sortimentet vårt og se hvilken bæresele som passer deg og ditt barn best – for både en aktiv hverdag og en koselig ferie! Velkommen til å prute med oss ​​i Fyndiq

Tips for et vellykket kjøp

Vil du gå en tur i skogen med bæreselen? Velg en med radio og GPS her hos oss! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Bær barnet ditt ergonomisk

Du som forelder vet at det kan være ganske tungt å bære barnet ditt med bare armene i flere dager, med en praktisk og komfortabel bæresele blir det mye smidigere og enklere å ha barnet ditt med deg, sover eller kanskje spiser - i byen og i skogen! Med forsterkede sømmer og sikkerhetsløkker sitter barnet trygt og trygt i armene dine, mykt og behagelig – uten at du blir sliten i armene og kan bevege deg aktivt når barnet ditt sover trygt tett inntil kroppen. Koselig og enkelt! Handle bæresele online her!