Kundeservice

Finn kosedyr

78 800 tilbud


Filtrer

Kjøp billige kosedyr

Barn elsker de små vennene sine, og den myke kosebamsen får bli med overalt når barna er små. Den gir en trygghet som er vanskelig å sette fingeren på. Her finnes alle billige leker online og kosedyrene er en klar favoritt. Det finnes et bredt sortiment av myke dyr å klemme på i form av katter, bjørner, kaniner og TV-figurer. Å handle kosedyr online går raskt og enkelt og for nesten halv pris, kan barnet få to kosedyr i stedet for ett!

Barnets beste venn

Den store kosebamsen som alltid får bli med uansett hvor barnet skal, er ofte den mest dyrebare eiendelen i barnets verden. Den søte bamsen gir barnet en trygghet og følelse som er vanskelig å beskrive. Mange foreldre har erfart hvor opprivende en tapt bamse kan være for mange barn. Kosedyret skal sove i sengen med barnet og koses med, og det er alltid bra å ha noen i reserve da de ofte blir litt slitte av alle aktivitetene og vilter leking.

Tips til et godt kjøp

Pass på at dere velger riktig bamse før dere bestiller. Barnet er kanskje mest interessert i en hund som kosedyr og ikke en katt – det kan utgjøre en stor forskjell. Glem ikke å lese anbefalinger når det gjelder barnets alder for kosedyrene. Det kan være at noen av materialene ikke er egnet for barn under 3 år. Da er det best å lese hva som gjelder for akkurat det kosedyret dere er interessert i. Dersom det likevel ikke skulle falle i smak, kontakt Fyndiqs kundeservice. Vi hjelper deg å returnere eller reklamere ditt Fyndiq-kjøp!