Kundeservice

Kjøp alt av intimprodukter på nettet

9 841 tilbud


Filtrer

Alt du kan tenke deg innen intimprodukter

Under kategorien Intim finner du en rekke produkter som kondomer, sexleker, massasjeoljer og glidemiddel. Mennesket har noen basale behov, og sex er ett av dem. Nærhet og et sunt sexliv er noe de fleste behøver, og her tilbyr vi deg alt innen intimhygiene og hjelpemidler. Hos Fyndiq finner du, din partner og par en mengde ulike hjelpemidler som kan gi en ekstra gnist i sexlivet deres.

Tips for et vellykket kjøp

Her er det bare å velge og vrake, for når det gjelder intimprodukter er det bare å prøve seg fram. Du kommer nok ikke til å bli skuffet. Vær oppmerksom på at forseglede varer ikke er inkludert i angreretten hos Fyndiq dersom forseglingen er brutt. Om du har spørsmål knyttet til bestillingen din eller vil reklamere et kjøp, kan du kontakte Fyndiqs kundeservice. Vi hjelper deg!

Synes du det er litt kleint å bestille intimprodukter på nettet?

Er du engstelig for at naboen eller personalet på postkontoret skal se hva du har kjøpt? Det behøver du ikke å bekymre deg for når du handler intimprodukter fra Fyndiq! Alle produkter sendes i diskret emballasje, så hva du handler forblir din egen hemmelighet.