Kundeservice

Selfiesticks

636 tilbud


Filtrer

Gode selfies med selfiestang

Å ta bilder og ta bilder av seg selv, eller for den saks skyld andre, er noe mange har hatt som interesse lenge. Men det har aldri vært enklere å ta gode bilder enn det er nå. Hos oss i Fyndiq kan du finne et stort utvalg av selfie-pinner, og de er også virkelig billige! Å ta bilder av seg selv, ofte kalt selfies, er nå en del av hverdagen. Ikke minst når det gjelder bloggbilder og Instagram-bilder, men også til andre formål selvfølgelig. En selfiestang kommer da godt med, så se deg rundt og se hvilken du liker!

Tips for et vellykket kjøp

En selfiestang er en veldig morsom gave, så hvis du fortsatt vil klikke hjem en til deg selv , hvorfor ikke bestille en ekstra til en venn? Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Tilbehør til fine bilder

For å ta en god selfie har du tidligere kun brukt kamera, vanligvis på mobilen. I våre dager er monopod det opplagte valget for mange! Så skal du for eksempel på tur, er en selfiestang med bluetooth noe som er et must å pakke i kofferten om du vil ha fine feriebilder. Det er rett og slett et veldig nyttig fototilbehør!