Kundeservice

Strikking og hekling

7 052 tilbud


Filtrer

Med strikking og hekling som avslapping

Tanteformer er det nok mange som tenker når det kommer til strikking eller hekling, men man skal ikke være for rask med å bedømme. Strikking er en hobby som kan få den mest stressede til å slappe av, og det er et håndverk som fortjener stor respekt. Derfor er vi i Fyndiq både stolte og glade for å kunne presentere et stort utvalg av alt du trenger for å strikke og hekle luer eller gensere. Her finner du billig garn, strikkebeskrivelser og mye mer

Tips for et vellykket kjøp

Bestem deg for hva du vil strikke eller hekle før du bestiller, det gjør det lettere å vite hvor mye garn du trenger. Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Strikk eller hekle sokker og votter

Det beste med å strikke er at du får muligheten til å lage noe som også kan vises frem. Enten du skal strikke hansker, genser eller sokker, er det en mulighet for deg til å gjøre noe helt unikt. Og selv om du følger en strikkebeskrivelse er det du som velger hvordan det blir ved å velge ulike garn og farger. Tiltrekk din indre tante ved å klikke hjem en strikk eller to i dag, så har du snart en egenstrikket lue i ullgarn – hvis det er det du velger å gjøre. Mulighetene er uendelige, og hos oss kan du kjøpe det du trenger uten å bekymre deg for kostnadene. Billig er det vi tilbyr, og du er velkommen til å prute!