Kundeservice
StartsideHjemmet
Oppbevaring

Oppbevaring

30 520 tilbud


Filtrer

Kjøp god og billig oppbevaring på nett her hos oss på lagergale Fyndiq

Er du, som noen av oss her på Fyndiq, en sakkemann av høyeste rang? Kul! Det er altfor mange morsomme ting å samle på. Noe som derimot er mindre gøy er når alt står foran hjemmet. Derfor har vi samlet et bredt og billig utvalg av smart oppbevaring, alt for at du skal unngå rot og bøk. Hva trenger du? Vi har alt fra skohyller til ulike plast- og trekasser eller kurver. Uansett hva det er som alltid står foran hjemmet ditt – vi i Fyndiq kan hjelpe deg med å hente det. Velkommen til å finne blant våre fine lagringsplasser!

Tips for et vellykket kjøp

Husk at noen materialer trenger spesiell pleie. Noen skuffer tåler oppvaskmaskin, andre må kun tørkes av med en fuktig klut. Noen poser kan vaskes i maskin, andre ikke. Sjekk nøye i produktbeskrivelsen hvordan ting skal tas vare på. Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Organisere og forenkle rengjøring

Er det mest småting som står foran og forstyrrer? Vi har massevis av småoppbevaring i form av plastlommer, etuier, klær og skoposer eller skuffeinnlegg for bestikk, leker og verktøy. Her er noe for alle interiørstiler og smaker. Borte er dagene da du måtte rydde rundt alt og skli på barnas blokker. Hjelp deg selv med å organisere mer - velg og vrak blant våre smarte løsninger for oppbevaring av hjemmet!