Kundeservice

Roboter

658 tilbud


Filtrer

Vekk barnet inni deg med kule og billige roboter

Hvem har ikke drømt om en dag å ha sin helt egen robot? Det er noe som ikke lenger er en fantasi, men noe du faktisk kan kjøpe – og kjøpe billig også! På nett her har vi i Fyndiq samlet et stort utvalg billige roboter du kan sette tennene i! Så sjekk ut utvalget og la ditt indre barn våkne til liv igjen ved hjelp av en kul robot!

Tips for et vellykket kjøp

Trenger du flere produkter innen elektronikksjangeren? Sjekk ut hovedkategorien Elektronikk for å se all elektronikken vi i Fyndiq har å tilby! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Bygg din egen robot

Vil du bygge din helt egen robot og designe den etter din egen smak? Da er et tips å sjekke ut den solcelledrevne roboten som kan gjøres om til hele 14 forskjellige roboter ved hjelp av ett enkelt sett – så velger du om du lager den som hund, bil, android eller annen fil! Du kan også finne en programmerbar robot med motorer, IR-sensorer og trykkkontakter å leke med på en enkel og praktisk måte da det ikke er behov for lodding og meisler følger med i settet. Du kan også kjøpe en solcellerobot i 25 deler som passer for både barn og voksne å bygge med, den anbefales fra fylte 10 år og kan bygges for 6 forskjellige roboter!