Kundeservice

Modellbygging

3 378 tilbud

Enten du vil bygge en modell av en kjent bygning som EIFELT -tårnet eller et jagerfly fra andre verdenskrig, kan du finne det på Fyndiq. Ikke glem å kjøpe farge og børster slik at modellbygningen din blir veldig fin.


Filtrer

Modellbygging som engasjerer

Å bygge modeller er en fin hobby som er med på å skape litt ro i livet samtidig slik at du får noe kult å legge hjemme i bokhylla. Et modellbygg er også en utmerket gave til både barn og voksne, både for de som har veldig god tålmodighet og de som trenger å øve seg. Hos Fyndiq finner du et bredt utvalg av ulike typer modeller. Vi har enklere modellbygging for barn og mer avanserte modeller for voksne. Enten du liker å bygge modeller av stridsvogner og jagerfly fra andre verdenskrig, modeller av kjente bygninger eller modellbiler, kan du sikkert finne noe hos Fyndiq. Våre modellkonstruksjoner finnes i ulike materialer og det er mulig å bygge modeller av tre, plastmodeller og metallmodeller. Men ikke glem å kjøpe maling og pensler hvis du vil male modellene dine. Vi har modellmaling og pensler som garantert tar modellbygget ditt til neste nivå.

3D-puslespill

Synes du det virker vanskelig å lime og male, har vi også et stort utvalg av forskjellige 3D-puslespill. Med et 3D-puslespill er det nok å klemme delene sammen med små metallfliker for at de skal sitte sammen. Hvorfor ikke sette sammen det skjeve tårnet i Pisa eller en av våre mange 3D-oppgaver med romskip og karakterer fra Star Wars eller Ringenes Herre? Du finner blant annet 3D-oppgaver av Millennium Falcon, Tie Fighter og premiejegeren Bobba Fett. Husk at mange av puslespillene kan ha veldig mange små biter og krever mye presisjon og tålmodighet, så det kan være greit å studere aldersgrensen nøye dersom du skal kjøpe et 3D-puslespill i gave til noen.