Kundeservice

Tilbehør og verktøy

1 216 tilbud


Filtrer

Alt til modellbyggingen din

På Fyndiq finner du et bredt utvalg av tilbehør og verktøy for modellbygging. Enten du trenger lupe, male staffelier eller forskjellige farger og pensler, har vi det her. Sjekk også ut vårt enorme utvalg av modellbyggesett for både barn og voksne.

Småverktøy for modellbygging

På Fyndiq finner du et bredt utvalg av tilbehør & verktøy for modellbygging, sjekk ut våre småverktøy som er perfekte for du som bygger modeller. Vi har blant annet små pinsett, håndverkskniver, nålefiler og sidekuttere. Her finner du også smarte hjelpemidler som gjør det enklere når du skal bygge og male modellene dine, sjekk for eksempel våre smarte stativer hvor du kan feste delene dine slik at du får tilgang til dem fra alle hull. Finn kupp blant stativer i både plast og metall. Mangler du mange verktøy, har vi massevis av verktøysett som inneholder de viktigste og mest nyttige verktøyene du trenger til din modellbygging. For deg som har problemer med de mindre delene anbefaler vi våre ulike forstørrelsesglass, du finner dem i flere ulike modeller, med eller uten LED, både justerbare eller forstørrelsesglass du setter på hodet.

Farge og lim

Hos oss finner du et bredt utvalg av lim som er perfekt når du bygger modeller. Velg et lim med ekstra lang påføringsnål når du skal lime små, utilgjengelige detaljer. Bruk gjerne et av våre smarte opphengsstativ for å enkelt feste delene dine sammen. Vi har lim som passer til alle forskjellige modellmaterialer og rør i forskjellige størrelser til lave priser. Hos oss finner du massevis av forskjellige farger til modellbygget ditt. De fleste settene inkluderer maling, men ikke alle. Sjekk ut Fyndiqs brede utvalg av farger, her finner du en farge som passer til alle materialer. Er du ute etter skinnende eller matte toner har vi det også, i vårt sortiment skal du kunne finne nyansen du trenger.

Revell-sett for alle

Vi har et bredt utvalg av modellsett fra de veletablerte Revell merke. I sortimentet deres finner du byggesett i flere kategorier, alt fra krigsskip og jagerfly til sporty biler og retro-kule folkevognbusser. Her finner du modeller for alle aldre og interesser. Hvis du har yngre barn, har Revell sett til dem også, for eksempel Lightning McQueen som er perfekt for barn over tre år.