Kundeservice

Cat Tilbehør

4 tilbud


Filtrer

Tilbehør til CAT

Hvis du er på utkikk etter CAT-tilbehør, har du funnet akkurat det rette stedet, her finner du alt vårt tilbehør til din mobiltelefon fra CAT. Det er alt fra skjermbeskyttere og etuier til lommebokvesker. Vi prøver hele tiden å fylle på sortimentet med flere produkter slik at du kan finne passende alternativer.

CAT-tilbehør som beskytter smarttelefonen din

Mobiler og nettbrett er skjøre og må beskyttes mot slag, støt og skitt for å vare så lenge som mulig. Her finner du blant annet skjermbeskyttere som forhindrer at skjermen din sprekker eller får riper ved for eksempel et fall. Det er både plastfilm og glassbeskyttelse avhengig av dine preferanser. En plastfilm har den fordelen at den er tynn, men ulempen er at den ikke har samme hardhet som en glassbeskytter.

Et beskyttelsesglass er vanligvis både lett å påføre og veldig slitesterkt. Du kan sjekke hardheten ved å lese produktbeskrivelsen. Standard er 9H for glassbeskyttelse for mobilskjermer. Her finner du også såkalt hybridglass, som er en blanding mellom beskyttelsesfilm og beskyttelsesglass, for å gi brukerne det beste fra to verdener. Disse hybridbrillene er tynne, men har nesten samme hardhet som en skjermbeskytter i glass.

Deksler og etuier

Det er best å kombinere bruken av en skjermbeskytter med en type deksel eller etui for å gi smarttelefonen den beste beskyttelsen. Blant vårt CAT-tilbehør finner du blant annet silikonskall, som blant annet er støtdempende. De finnes blant annet i gjennomsiktige modeller for ikke å skjule designen på mobilen din.

Hvis du ikke vil måtte bære med deg vesken, kan du investere i en stilig lommebok. Med en slik har du plass til mobilen, kortene og kontantene dine på ett og samme sted. I tillegg beskytter den både forsiden og baksiden av telefonen din. Her finner du flere forskjellige lommebokvesker av høy kvalitet.

Kjøp ditt CAT-tilbehør online

Det er praktisk å kjøpe tilbehør til din CAT på nett. I tillegg er utvalget stort. I vår kategori med CAT-tilbehør finnes det også smarte selfielys som du kobler til med en kabel, for alltid å få det beste lyset når du tar selfies. Bla gjennom utvalget og finn tilbehøret som passer deg best.