VR-briller

6 Tilbud

Se spillene i 3D med VR-briller

Med 3D-brillene på kan du se virtuell virkelighet på en helt annen måte. Vi i Fyndiq har samlet et bredt utvalg av billige VR-briller og Google Cardboards å velge mellom. Kanskje en VR Box med briller og tilhørende fjernkontroll for smarttelefon på 4, 7-6 tommer? Eller hvorfor ikke et sett for å sette sammen selv i form av papp for en realitet i 3D. Her finner du VR-brillene fra alle de ledende merkene som passer både Ios og Android med mer. Velkommen til å finne 3D-videobriller her hos oss i dag

Tips for et vellykket kjøp

Hvilken type smarttelefon har du? Sørg for at 3D-brillene dine har riktig størrelse for mobilen din. Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Opplev tredimensjonal underholdning

For å virkelig gå inn i den fantastiske virtuelle verdenen som nå er tilgjengelig for alle, er det best å kjøpe et par pålitelige videobriller med 3D-funksjon og tilhørende fjernkontroll. Da kan disse være av ulike varianter, noen er mer en boks å sette rundt øynene og andre i Google Cardboard å feste telefonen i. Oppdag så en hel masse apper og spill samt filmer å kose seg med med brillene på plass. Hvorfor ikke oppdage en by eller kjøre en berg-og-dal-bane med VR-øyne dine på? Alt er mulig.