Kundeservice
StartsideBarn
Sikkerhet

Sikkerhet

5 877 Tilbud

Filtrer

Pass på, det er varmt

Ja, det kan høres når et barn kommer i nærheten av komfyren. Og likevel går ofte hånden dit. Da har du sikkert ønsket at det fantes en komfyrvakt å sette på komfyren? Nå er det mulig ettersom Fyndiq vil at barnet ditt skal være trygt. Barnesikkerhet er viktig og enten du planlegger å sikre barnestikkontakter eller sette opp en barneport er det ekstremt viktig at dette blir gjort. Ikke spar alle mustene før etter uhellet, men sjekk hvor billig det er her med blant annet klembeskyttelse, så kan du kjøpe flere og vips så er boligen barnesikker

Tips for et vellykket kjøp

Når det er så billig er det like greit å benytte anledningen til å barnesikre boligen i en enkelt bestilling. Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Komfyrsikring en god investering

Barnas sikkerhet kommer selvfølgelig først, men det trenger ikke bety at hjemmet må være kjedelig med mye bur og stygg beskyttelse overalt. Klembeskyttelse kommer i mange forskjellige morsomme farger og former og gjør det morsomt å barnesikre hjemmet. Kontaktbeskyttelse gir stikkontaktene et pent utseende når det ikke er kontakter i og skuffebolter ikke en gang er synlige. En barnegrind til trappen kan kun være en ekstra del av trappen og har blant annet samme farge. Dørstoppere finnes i mange forskjellige farger og liver opp hjemmet fremfor å gjøre det kjedelig!