Kundeservice

TV

15 260 Tilbud

Filtrer

Massevis av smart-TV og DVD

I dagens digitale verden er det viktig å være oppdatert innen elektronikk. Å anskaffe en smart-TV med LED-skjerm er bare en smart investering i fremtiden. Du kan koble din Blu Ray DVD-spiller til den og få et krystallklart bilde! Her på Fyndiq er det enkelt å finne da alle funnene på nett er samlet akkurat her. Er du lei av din gamle TV og ser etter en smart TV med mulighet for å se boksen, eller er du bare interessert i et veggfeste til din eksisterende TV? Alt er her, og det er bare et kupp!

Tips for et vellykket kjøp

Var det en Samsung TV eller Philips TV du lette etter? Les om produktene før du bestiller for å få best resultat. Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Å se film i 3D

3D har blitt et populært innslag innen film og det er ofte i 3D med 3D-briller at filmen vises på kino. Hvorfor skal du ikke kunne se film like godt hjemme? I dag er det mulig å skape den klassiske kinofølelsen i hjemmet, med alt fra kinolyd til det fantastiske bildet vi får fra kinolerretet. Med en ny LED-TV med full HD blir filmen og TV-serien litt bedre. Enten du velger å se favorittserien din på TV eller favorittfilmen din på DVD, bør kvaliteten ikke gå på akkord.