Kundeservice

Reise

33 520 tilbud

Er det på tide med en tur snart? Da har du kommet til rett sted! Her finner du smarte og gode reisedingser for alle stiler og smaker. Vi har alt fra munnbeskyttere og vesker til sovemasker, reisesjekker/midjeposer og mye, mye mer. Våre dingser er flotte for fly, tog eller biler. Sjekk ut alt reiseutstyret og reiseartikler og kjøp dem online i dag!


Filtrer

Kupp på reisesaker & reiseartikler hos Fyndiq

Enten du trenger ny koffert, midjeveske, seddelholder, munnbeskytter, sovemaske til flyreiser eller hodestøtte til bilreisen, finner du det du trenger hos oss i Fyndiq. Vi har reisedingser som gjør reisen din komfortabel og trygg. Sørg for at du er klar for ditt neste eventyr og pakk det du trenger for en komfortabel og avslappende tur. Vi vet at du kan trenge ekstra dingser og reiseartikler til for eksempel en lang flytur, og derfor finner du smarte, gode og kanskje til og med litt morsomme reisedingser hos oss. Vi har også perfekte reiseartikler for barn slik at hele familien kan få en rolig og fin tur uansett transportmiddel. For de av dere som også trenger kofferter, weekendbags eller ryggsekker, finner du det selvfølgelig hos oss

Smart & morsomme reisedingser

De fleste ønsker nok å reise smart og for oss er smarte og gode reisedingser det som gjør livet litt enklere eller tryggere slik at du kan fokusere på å nyte livet ditt. Har du for eksempel opplevd at emballasjen blir skitten når du blander sko og klær i kofferten? Oppbevar deretter skoene dine i smarte oppbevaringsposer eller organiser klærne dine i oppbevaringsbokser som er perfekte for kofferter. Skal du til et land som ikke har samme adaptere som hjemme i Nordic? Kjøp da en smart reiseadapter som passer perfekt i for eksempel Storbritannia. For de som vil reise litt ekstra trygt og sikkert finner du reisetilbehør som munnbeskyttere, midjevesker, og låser til vesker. Trenger du å kjøpe skjønnhetsprodukter til reisen som sminke, nødvendigheter eller hudpleie, finner du det også hos oss!

For deg som vil muntre opp stemningen i reisegruppe, vil du finne morsomme og fargerike reiseartikler. Hvorfor ikke ta med en morsom sovemaske i en nydelig farge? Eller stilige og morsomme reiseblokker. Uansett behov garanterer vi at du får en fantastisk tur med våre smarte reisedingser!

I tillegg til at våre reiseartikler er veldig praktiske er de også billige og du får dem raskt hjem i postkassen. Fin tur!