Kundeservice

Weekendbags

1 678 tilbud


Filtrer

Kjøp en billig weekendbag på nett her hos oss på Fyndiq

En weekendbag er perfekt å ha med seg på tur så vel som å ha i hverdagen når du for eksempel trener. Dette gjør den egnet for de fleste anledninger. I tillegg er denne typen saccosekk veldig fin. I sortimentet her hos oss finner du weekendbager fra merker som vidaXL, iEnjoy og mange flere. Handle din funksjonelle og stilige weekendbag hos oss i dag og reis med stil og komfort i fremtiden! Velkommen til å finne alt og litt til på nett her på Fyndiq

Tips for et vellykket kjøp

Pass på å ta vare på saccosekken hvis du vil at den skal vare og være fin lenge. Hvis stoffet er laget av skinn, er tipset å virkelig ta vare på det så det blir vakrere med årene. Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

En weekendbag – like god til treningsstudioet som til reisen

Når du skal på helg kan en stor koffert være altfor kjip og feil å ha med seg. Da er i stedet en hendig weekendbag det rette valget av bag. En saccosekk, som den også kalles, er i mykt stoff og har ofte to stropper som gjør at du enkelt kan holde den i hånden, men den har også en skulderreim for best funksjonalitet. Du pakker enkelt en hel helg med antrekk og toalettsaker i en smart weekendbag, og du reiser også fint. Benytt anledningen til å handle din egen weekendbag her!