Kundeservice

Kjøp tilbehør til friluftsliv på nett

92 780 tilbud


Filtrer

Stort utvalg av telt, lommelykter og andre produkter til turen

Grønt er skjønt, heter det. Å være på reisefot innebærer frisk luft og mulighet til gå i ett med naturen. Men for å takle et friluftsliv uten for mange myggstikk og andre plager, kan det være lurt å ta med et stort overlevelsessett. Et slikt sett bør inkludere et telt, en pålitelig lommelykt, reiselommebok, sovemaske, reiseadapter, solcellelykt, myggnetting og annet relevant overlevelsesutstyr. Da klarer du deg fint selv om du skulle gå deg vill. Her på Fyndiq har vi samlet en mengde produkter til billige priser. Alt fra enkle pop up-telt, til ordinære telt og festtelt.

Tips for et vellykket kjøp

Tenk over hvilke behov du har til reisen og se gjennom vårt brede utvalg. Hvis du har spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet kan du kontakte Fyndiqs kundeservice, så hjelper vi deg.

Kjøpe telt og riktig utstyr

Det er ikke vanskelig å finne riktig lommelykt. Men skal du på en lengre tur bør du finne et telt som tilfredsstiller dine behov, og dessuten skrive en liste over annet du kan komme til å trenge. Få ting er verre enn å være i ødemarken og oppdage at du mangler batteri til lommelykten, eller en powerbank. Med andre ord, hold deg på den sikre siden.