Kundeservice

Kikkerter og teleskop

2 445 Tilbud

Filtrer

Vil du se bedre ut? Sjekk ut kikkerten vår

Hos Fyndiq finner du et variert utvalg av forskjellige kikkerter og teleskoper. Er du på jakt etter minikikkert, nattkikkert eller et teleskop for å se på stjernehimmelen, finner du det her. Vi har kikkerter til både barn og voksne til lave priser.

Barn på eventyr

Ofte åpner det seg en ny verden når barnet får sin første kikkert foran øynene. Tenk å kunne se den fuglen i treet på nært hold. Er du på jakt etter kikkerter til barn, har Fyndiq et bredt utvalg av kikkerter til barn i flere ulike modeller og farger. For nysgjerrige barn er det også lurt å ha et forstørrelsesglass som de kan ha med seg på utflukter i naturen.

Mikroskop

En annen ting som virkelig vekker nysgjerrigheten er å bruke mikroskop. Liker du å inspisere små stoffbiter, planter, kjemikalier og andre ting? Da bør du sjekke ut vårt brede utvalg av mikroskoper. Vi har et bredt utvalg av mikroskoper i flere ulike modeller. Her finner du det du leter etter, enten du er en nysgjerrig hjemmeutforsker eller en innbitt fagmann som trenger mer avanserte mikroskoper.

Nattkikkert

For deg som ønsker å holde øye med omgivelsene i mørket, Fyndiq har massevis av gode kikkerter med god optikk som gjør nattspeidingen din til en fornøyelse. Perfekt for de som liker å være ute i naturen og ønsker å kunne se selv i mørket. Hos Fyndiq handler du trygt på nett til lave priser og gratis frakt. I tillegg har vi rask levering.

Teleskop

På Fyndiq finner du et bredt utvalg av teleskoper. Vi har blant annet teleskoper som står på stativ. Disse passer deg som vil se på stjernene en stjerneklar natt. Vi har også flere forskjellige miniteleskoper som er enkle å ha med seg. De egner seg spesielt godt til fugletitting og andre naturopplevelser hvor det er bedre å ha et lite teleskop som du kan pakke ned i sekken. Vi har teleskoper for barn og nybegynnere, men også modeller for profesjonelle som har høye krav til skarphet og optikk. Hos oss kan du trygt handle til lave priser. I tillegg har vi gratis frakt og raske leveringer.