Kundeservice

Tilbakekaller

Fyndiq tilbakekaller 3D tegnet skilpaddeklokke for barn – skilpadde/grønn (2023-09-21)

Fyndiq tilbakekaller 3D tegnet skilpaddeklokke for barn - skilpadde/grønn, da produktet ikke er i samsvar med europeisk kjemikalielovgivning.

Forbrukere anbefales å slutte å bruke produktet umiddelbart. Produktet er fjernet for salg og Fyndiq velger derfor å tilbakekalle dette produktet av sikkerhetsgrunner.

Hvis du har kjøpt produktet fra oss, vil vi be deg om å returnere det til oss for full refusjon. Hvis du har spørsmål eller ønsker mer informasjon, vennligst kontakt vår kundeservice på order@fyndiq.se.

Fyndiq tilbakekaller tryllestaven/trollmannens stav. (2023-06-16)

Fyndiq tilbakekaller tryllestaven fordi spissen på staven kan forårsake personskade når den folder seg ut og skyter av gårde i høy hastighet.

Forbrukerne anbefales å slutte å bruke produktet umiddelbart. Det er stor risiko for at barn eller voksne ved et uhell kan løsne sperren, slik at staven folder seg ukontrollert ut. Eller brukeren kan snu produktet mot ansiktet når sperren løsnes, og kan bli skadet.

Produktet er tatt ut av salg, og Fyndiq velger derfor å tilbakekalle dette produktet av sikkerhetsmessige årsaker.

Hvis du har kjøpt produktet hos oss, ber vi deg returnere det til oss for full refusjon. Hvis du har spørsmål eller ønsker mer informasjon, kan du kontakte vår kundeservice på order@fyndiq.no