Kundeservice
StartsideKampanjer
Black Week 2023 – Finn dine favoritter under Black Week

Black Week 2023 på Fyndiq

Forbered deg på årets største shoppingbegivenhet! Fra 20. til 26. november feirer Fyndiq Black Week, med Black Friday den 24.

Utvalgte kategorier

Se alle våre Black Week-tilbud

Er du på utkikk etter noe spesielt? Sjekk ut våre kategorier med utvalgte kupp! Finn alle våre fantastiske Black Week-tilbud!

Oppgrader stilen din med trendy kortholdere, unike skolisser, stilige vesker, elegante armbånd og stilig solbriller til utrolig reduserte priser. Vi oppdaterer våre tilbud daglig under Black Week. Men husk, våre beste kupp blir ofte raskt utsolgt. Så ikke vent - når det er borte, er det borte! Skynd deg & handle nå! Disse tilbudene varer ikke evig. Sikre deg dine mote-kupp på Fyndiq under Black Week mens lageret varer!

Hva er Black Friday og Black Week?

Black Friday er en av de mest kjente handledagene i hele verden. Opprinnelig fra USA, markerer denne dagen starten på julehandelen. Mange butikker, inkludert Fyndiq, tilbyr virkelig gode tilbud, noe som gjør det til den perfekte dagen for å få de beste avtalene. Men det mange ikke vet er at Black Friday har vokst til å bli en hel uke med tilbud, kjent som Black Week.

Når starter Black Week?

Black Week starter vanligvis noen dager før Black Friday. Det gir forbrukerne muligheten til å få tak i de beste Black Week-tilbudene på Fyndiq over en lengre periode enn bare en dag. Så hvis du lurer på "når starter Black Week?", kan du forvente at den starter midt i november.

Finn de beste kuppene på Fyndiq

For å gjøre det enklere for deg blant våre millioner av produkter, har vi på Fyndiq valgt ut de beste kuppene. Under Black Week og Black Friday 2023 vil Fyndiq fremheve en rekke forskjellige kategorier. Blant disse utvalgte kategoriene finner du:

  • Skjønnhet og helse

  • Sport og fritid

  • Tilbehør

  • Hjemmet

  • Leker

  • Mobiltilbehør

Skjønnhet og helse under Black Week

Hvem vil vel ikke lukte nydelig? Ta en titt på våre parfymer, kanskje du finner din neste favorittduft. Og hey, hvis du vil fikse neglene hjemme, har vi akkurat det du trenger. Lengter du etter de perfekte løsvippene du så på TikTok? Vi har dem!

Sport mer med Black Week-tilbud

Er det på tide å steppe opp treningsrutinen? Sørg for å ha en god vannflaske i nærheten. Og hvis du trener utendørs nå som det blir mørkere, sjekk ut våre refleksvester. I tillegg har vi topp-tilbud på treningsutstyr.

Tilbehør? Ja takk!

Leter du etter det lille ekstra til antrekket ditt? Vi har stilige kortholdere, lommebøker med flotte detaljer og smykker for enhver smak. Og hvis du vil gi skoene dine litt kjærlighet, sjekk ut våre skolisser og annet skotilbehør.

Gjør hjemmet koseligere med Black Friday

Hjemmet ditt fortjener noe nytt! Fra flisdekor til stilig innredning og kjøkkenutstyr. Og vet du hva? Vår belysning kan virkelig endre stemningen i et rom.

Leker? Barnas paradis!

La barnas øyne lyse opp! Fra myke Squishmallow til skolesekker, byggeklosser og puslespill - vi har alt for lekestundene.

Mobiltilbehør på Black Friday

Trekker du etter noe nytt til mobilen? Uansett om du trenger en lader til din iPhone 15, et nytt deksel, eller kanskje et par nye hodetelefoner, har vi det du trenger!

Så hvis du er ute etter de beste tilbudene innenfor disse kategoriene, bør du ha Fyndiq på radaren din!

Dagens betydning

Black Friday 2023, som tidligere år, forventes å tiltrekke seg mange kunder både online og i fysiske butikker. Datoen for "når er Black Friday" er alltid den fjerde fredagen i november. I 2023 vil det være den 24. november. Men som tidligere nevnt, for de som er interessert i å gjøre et kupp på Fyndiq, starter de beste tilbudene allerede før Black Week.

Så hvordan forbereder du deg?

For å dra nytte av de beste Black Week og Black Friday-tilbudene i 2023, spesielt på Fyndiq, start med å lage en liste over hva du trenger eller ønsker. Deretter kan du følge Fyndiq og dine andre favorittbutikker på sosiale medier, abonnere på nyhetsbrev, og holde øynene åpne for annonser som kan gi deg en pekepinn om kommende tilbud og rabatter.