Kundeservice

Sportsutstyr

146 360 tilbud


Filtrer

Sport bedre

Å ha en hobby er noe mange svensker har, noe man rett og slett synes er gøy å drive med. For mange er det en sport på en eller annen måte, for det er mange forskjellige idretter å velge mellom. Dette er noe vi i Fyndiq vet, og vi har derfor samlet masse tilbehør til alle typer sport! Så enten du vil ha billig treningstøy til treningsstudioet, golfklubben om du spiller golf eller en skikkelig god sykkel, har du funnet det rette. Klikk deg rundt og se hva som gjør at du kan drive enda bedre med sport!

Tips for et vellykket kjøp

Når du fortsatt løper og bestiller, er det noen i familien din som også vil ha nye ting? Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet, ta kontakt med Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din

Treningssko eller ridestøvler?

TV! Da har alle på seg godt treningstilbehør, og de tror nok at et par gode ski, treningssko, ridestøvler, bordtennisstativ eller skisko er helt avgjørende for hvor godt du presterer. Så selv om tingene i seg selv kanskje ikke påvirker ytelsen din, føler du deg bedre. Noe som helt klart er bra når du driver med en sport når du ser klare resultater, som fisking eller løping. Lykke til!