Kundeservice

Jakt

2 144 Tilbud

Filtrer

Forbered jakten med godt jaktutstyr

Vi mennesker var jegere og samlere fra begynnelsen. Men mye har endret seg og skal vi nå være ute i naturen, klarer vi oss best med godt jaktutstyr. Både for å få den beste nytelsen og de beste sjansene for å komme tilbake til sivilisasjonen med et godt bytte. Her på Fyndiq har vi samlet godt jaktutstyr slik at du kan gå trygt ut i skogen. Vi har alt fra billige kikkerter, kikkerter, skinn, jaktkniv, vilttrekkere og jegersokker til utstyrsjaktpakker

Tips for et vellykket kjøp

Når du kjøper jakttilbehør på nett har du et stort utvalg å velge mellom. Ta deg tid til å gå gjennom alt du måtte trenge slik at du ikke står der midt i blinken og har glemt noe. Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Å bli ett med naturen

Å være ett med naturen er en spennende følelse. Med et dekkstativ i 3D camo kan du virkelig føle at du smelter perfekt inn og blir ett med alle bladene og trestammene. Men pass på at du ikke forsvinner helt og tilfeldigvis står i veien for en annen jegers syn. Kanskje kan du jevnlig blåse i lokkerøre for å signalisere til vennene dine hvor du er og samtidig lokke dyrene til deg. En vinn-vinn-situasjon med andre ord!