Kundeservice

Redskap

882 tilbud


Filtrer

Hold oversikt over jakten

I jakttider er det bra som jeger å være utstyrt med gode og pålitelige redskaper – det vil garantert skape en mer smidig og vellykket jakt. I vårt store utvalg av jaktutstyr finner du alt fra billige helautomatiske agnkameraer til digitale vekter og vilttraktorer. Det kan hende du trenger mer verktøy enn du tror, ​​er du i den dypeste skogen med et vilt bytte kan det nok være lettere med riktig utstyr – både fordi det er dels tryggere men også lettere for deg som jeger. Ta en titt på vårt sortiment og kjøp alt du trenger, til en god pris! Velkommen til å handle på nett hos oss

Tips for et vellykket kjøp

Hos oss finner du også jaktutstyr som tiltrekker dyrene, hva med et sluk for rev, kråke, elg eller kanskje rådyr? Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Mestre jakten

Hos oss får du alle sjanser til en vellykket jakt, med vanntett jaktradio med lang rekkevidde får du enkelt tak i jaktlaget, og med en skikkelig god jaktkikkert ser du nesten så langt som en ørn. Vi har også sammenleggbare sager, jaktøkser og aluminiumstepper slik at du kan leve i naturen nesten like vilt som alle skogsdyrene - og ha det bra! Gå i gang og finn verktøy og utstyr for jakten her, enten det er en viltryggsekk, hørselsvern eller kanskje en veldig fleksibel ryggsekk du ser etter!