Kundeservice

Overlevelsesarmbånd

1 280 tilbud


Filtrer

Føl deg trygg med overlevelsesarmbåndet på håndleddet under eventyret

Det er så mange smarte dingser som gjør et eventyr i villmarken litt tryggere. Her på nett hos oss i Fyndiq har vi et bredt spekter av friluftsprodukter - inkludert massevis av billige overlevelsesarmbånd perfekt for fotturer, camping, båtliv og jakt med mer. Flettet fra slitesterk paracord, de fleste armbånd har kompass, tau, tennplugg, fløyte og skjærekniv. Armbåndet er ikke bare godt å ha i en nødssituasjon, men er også en måte å gjøre pakkingen enklere! Velg mellom ulike varianter eller lag ditt eget armbånd av fallskjermtau! Skynd deg å finne overlevelsesarmbånd i dag

Tips for et vellykket kjøp

Vil du handle flere smarte produkter? Ta en titt på vår Sport & Fritidskategori og du vil finne mye morsomt! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Et armbånd som kan redde liv

Visste du at flere av armbåndene i serien er laget av fallskjermtau med en holdbarhet på opptil 240 kilö Selve linen kan også deles opp og inneholder da hele 7 tråder som utgjør totalt 16 meter. Det betyr at armbåndet kan brukes til alt fra jaktfeller til å lage fyr med lighteren, brukes som klessnor eller kanskje til å plystre når du er borte. Det er med andre ord som en personlig livline rundt armen, for deg selv eller andre rundt deg. Velkommen til å finne en overlevelse med flere armbånd!