Kundeservice

Lommelykter

17 460 tilbud


Filtrer

Kjøp en billig lommelykt på nett

Hvis det er én ting hvert hjem har, er det en god lommelykt. Å ha en stor lommelykt for hånden hvis støpselet går kan være gull verdt, spesielt hvis du ikke liker mørke! Men selvfølgelig har også de små variantene lik verdi. En liten lommelykt er for eksempel perfekt når du skal skinne på trange steder – under vaskemaskinen, i skuffen eller hvorfor ikke under panseret på bilen? Det er rett og slett tider hvor det er bedre å ha en liten en i stedet for en stor lommelykt hvis du ønsker å få best effekt. Med andre ord kan vi alle virkelig ha nytte av lommelykter av ulike slag, men det vet vi selvfølgelig ikke før vi står der og trenger en. Og å ha og ikke ha er tross alt mer irriterende enn å ha og ikke ha – er du enig? Ta en titt hjemme, finner du en sterk lommelykt? Hvis ikke, er du definitivt på rett sted akkurat nå! Her kan du finne massevis av billige lommelykter i forskjellige stiler og med forskjellige funksjoner. Hva med for eksempel en lommelykt med LED som virkelig lyser? Eller kanskje du var mer sulten på en UV-lommelykt? En oppladbar lommelykt som du lader via USB-kabel er perfekt for deg som alltid vil ha en ladet lommelykt i bilen for eksempel! I produktbeskrivelsen ser du alt som er verdt å vite om lommelykten du har pekt på. Så sjekk ut utvalget og les på hvilken lommelykt som passer best for deg og hva du har tenkt å bruke den til. Hos oss finner du både klassiske modeller som ser ut akkurat slik du synes en lommelykt ser ut, men også moderne lommelykter i gummi og ABS som du kan bruke uten å bruke hendene. Velkommen til gode kjøp i dag

Tips om et vellykket kjøp

Hvorfor bør du kjøpe en lommelykt? Selv om du ikke har et spesifikt formål du ønsker å bruke en lommelykt til, er det alltid lurt å ha en hjemme om behovet skulle oppstå! En liten lommelykt med LED-lys er enkel å oppbevare og passer nesten hvor som helst. For eksempel er lommelykten et viktig verktøy å ha i verktøykassen. Har du spørsmål om bestillingen din eller vil du klage på kjøpet? Ta gjerne kontakt med oss ​​i Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med din sak! Hos oss har du alltid åpent kjøp i henhold til forbrukerkjøpsloven og vi hjelper deg med eventuell retur. Forhandle riktig og velg å betale direkte, på avdrag eller å betale med faktura.

Hva slags lommelykt vil du hä

Når du tenker på en lommelykt og hvordan den brukes, ser du sannsynligvis samtidig et indre scenario av hvorfor du bare bruker en lommelykt til å skinne med, ikke sant? Kanskje er du på eventyr i en mørk skog og trenger å se hvor du setter føttene, eller kanskje er du i et mer hverdagslig ærend? Verbet «å skinne med lommelykt» har fått navnet «lomme» og selvfølgelig er det mange ganger vi trenger å blinke for å se hva det er vi gjør – enten vi er på loftet eller i garasjen og roter. for glemte skatter eller behov for å skinne nøye for å sjekke oljen på bilen. Uansett hvilket scenario du tenker på, beviser det bare at lommelykten som verktøy har et uendelig antall bruksområder. Så er det også heldig at lommelykter kommer i alle mulige fasonger. Du har de vanlige med håndtak og lamper, små rørformede som du bare får ned i bukselommen og noen lommelykter du til og med kan feste på nøkkelringen ved hjelp av en nøkkelring - perfekt når du skal finne bildørlåsen eller har vanskelig for å få satt nøkkelen inn i sikkerhetslåsen på inngangsdøren hjemme! Du finner også store lommelykter som ligner på lyktene som brukes av redningspersonell og myndigheter. Eller hvorfor ikke velge en med SOS-funksjon? Det betyr at lommelykten blinker tre lange og tre korte blink, som er morsekode for SOS og som er veldig greit å kunne i en nødssituasjon! Men hva er en god lommelykt, tenker du kanskje på nå og svaret er kort oppsummert at du alltid bør velge en lommelykt som du mener passer best for deg! Her er lommelykter fra de største produsentene som Duracell, Kodak, Energizer, Phillips og König men også litt morsommere merker som en lommelykt med Disney Cars eller Avengers Assemble og Star Wars. I tillegg er det morsomme lommelyktfiltre å finne! Med disse kan du endre fargen på lommelyktlyset både fordi det er litt gøy og fordi det av og til er nødvendig – skal du for eksempel se skarpe konturer er gult lys noe som forsterker nettopp dette! Ta en titt på utvalget, les produktbeskrivelsen og kjøp en billig lommelykt i dag!