Kundeservice

Finn billige sexleketøy her

6 122 Tilbud

Realiser dine seksuelle fantasier med vårt brede utvalg av sexleketøy. Med alle de mest populære sexlekene for ham, henne og gjennom, er vi sikre på at du vil bli fornøyd med vårt brede utvalg av høykvalitets voksenleker til en god pris.


Filtrer

Billige sexleketøy av høy kvalitet

Sexleketøyene på Fyndiq er stilige og blir selvfølgelig sendt til deg i diskret emballasje. Intimitet og et sunt sexliv er noe de fleste trenger, og derfor tilbyr vi deg alt innen både intimhygiene og hjelpemidler! Fyndiq tilbyr deg, din partner og par en rekke ulike hjelpemidler for å gi sexlivet litt ekstra glød.

Sex har alltid vært et følsomt tema for mennesker. Slik er det også i dag. Dette til tross for at folk i dag har en mye mer liberal og åpen holdning til emnet enn de hadde for bare noen få tiår siden. De siste tiårene har man snakket mer avslappet om sex i trykte medier, TV-programmer og filmer. Utviklingen har bidratt til at folk også har et stadig mer avslappet forhold til seksuelle hjelpemidler.

Voksenleker: Et voksende marked og økt etterspørsel

Den pågående endringen i holdningen til sexleketøy har fått hele bransjen til å blomstre mer enn noen gang. Markedet for denne typen produkter vokser stadig og nye leker blir regelmessig lagt ut for salg. Den store etterspørselen har gjort produkter med alle mulige funksjoner og design tilgjengelige. Produktene er alt fra klassikere som dildoer, glidemiddel og forskjellige vibratorer til bondage-leketøy. Hos Fyndiq finner du mange forskjellige hjelpemidler som kan forbedre sexlivet ditt - fra de nevnte klassikerne til de aller nyeste produktene på markedet!

Sexleketøy nå

Mange hevder, med rette, at vi fortsatt har en lang vei å gå til synet på seksualitet blir kjønnsnøytralt. Det samme gjelder synet på leketøy. I mange sammenhenger blir det fortsatt ansett som noe skittent som må holdes skjult. Men det blir mer og mer akseptert blant folk å bruke denne typen produkter uten skamfølelse.

Voksenleker og internett

Den viktigste faktoren for avdramatisering av sexhjelpemidler antas å være internett. I forbindelse med at det ble en del av folks hverdag kan du nå diskret og enkelt bestille varene du vil ha og få dem tilsendt. Dette uten å måtte besøke en butikk og kjøpe det du vil ha på stedet. Den pågående holdningsendringen har gjort at du i dag til og med kan kjøpe sexleketøy billig på apoteket.

Billige sexleketøy på Fyndiq. se

På Fyndiq. se skammer vi oss ikke over å være en av Nordens største forhandlere av denne typen produkter. Tvert imot er vi veldig stolte over dette. Vi har et stort utvalg av leker for voksne som lar deg forbedre sexlivet ditt! Leter du etter en herlig vibrator eller en deilig analplugg? Hos Fyndiq finner du det du leter etter!

Finn riktig sexleketøy for deg! Hos Fyndiq kan du finne det du leter etter i vårt store utvalg av billige sexleketøy. Leter du etter noe bare til deg selv, til partneren din eller til dere begge? Du finner det her! Ta en titt på våre andre underkategorier på Intim for å finne glidemiddel, kondomer og fantastiske massasjeoljer!

Ikke helt sikker på hva du leter etter? Test deg selv! Fordelen med Fyndiqs lave priser er at du kan bestille mye og utforske hva som passer deg, det blir garantert nytelsesfullt! Vær imidlertid oppmerksom på at forseglede varer ikke er inkludert i angreretten på Fyndiq dersom forseglingen er brutt. Hvis du har spørsmål tilknyttet bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kan du kontakte Fyndiqs kundeservice, så hjelper vi deg.

Sexleketøy den gang da

Sexhjelpemidler har lenge vært et veldig tabubelagt tema. Men det betyr ikke at bruken av slike produkter er et nytt fenomen – snarere tvert imot. Faktisk har folk brukt håndholdte hjelpemidler for å krydre sexlivet i lang tid.

De første sexleketøyene

Til tross for at nye voksenleker stadig kommer inn på markedet, er dildoer fortsatt et av de mest vanlige og populære produktene. Og slik har det vært veldig lenge. I en utgravning er det funnet en steindildo som viste seg å være nesten 30 000 år gammel. Dildoer i forskjellige materialer og design har også blitt funnet i gamle graver fra ulike tidsaldre og deler av verden.

Sexleketøy i antikkens Hellas og Egypt

I antikken ble leketøy for voksne et stadig vanligere innslag, spesielt blant mennesker i samfunnets øvre sjikt. Man begynte å produsere dildoer og andre sexhjelpemidler i flere forskjellige materialer (men hovedsakelig i tre og stein). I omtrent samme periode som grekerne produserte treleker, ble andre metoder valgt på den andre siden av Middelhavet. Historiebøkene viser at egypterne blant annet brukte bananer for seksuell tilfredsstillelse.

Sexleketøy i middelalderen

Om 1970-tallet var en tid for seksuell frigjøring, kan man konkludere med at middelalderen bidro med det stikk motsatte. Religionens innflytelse på mennesker gjorde synet på sex svært snevert. Og med det ble bruken av sexhjelpemidler innskrenket, spesielt i det kristne Europa. Selvfølgelig strekker tidsperioden seg over en lang periode og gjennom mange forskjellige land og kulturer. Det finnes derfor tegn på at sexhjelpemidler ble brukt også i denne perioden. Blant annet har det blitt påvist at verktøy som hadde som formål å øke penislengden forekom i Kina rundt år 1000–1200 e. Kr.

Sexleketøy på 1800-tallet

Middelalderens harde, onanibegrensende og kristne samfunn var for lengst forbi da industrialismen skjøt fart på 1800-tallet. På denne tiden var det ikke uvanlig at leger anbefalte kvinner å framkalle orgasmer ved hjelp av egnede verktøy. Dette for å kurere deres såkalte hysteri. På den annen side skal man huske på at kvinnesynet på den tiden også kom til uttrykk i synet på sex. Kvinners seksualitet var et fortiet tema. Sexleketøy (hvis man kan kalle legenes verktøy og utstyr det) var ikke på noen måte til for nytelse, men ment for medisinske hensyn.

Sexleketøy på 1900-tallet

1900-tallet var på mange måter elektrisitetens århundre. Ikke bare ble kjøleskap, støvsugere, symaskiner og andre hjelpemidler en del av folks hverdag – utviklingen av elektriske produkter førte også til vekst i sexleketøy-industrien. Vibratorer som kunne brukes til onaniformål kom inn på markedet, selv om de først og fremst ble markedsført som ryggmassasje-verktøy. Faktisk var vibratorer blant de aller første produktene som kunne lades med husholdningsstrøm. I løpet av første halvdel av 1900-tallet svingte holdningen til sex og hjelpemidler flere ganger. Under frigjøringen på 1960- og 70-tallet begynte tabuet å avta og kvinners seksualitet ble mer akseptert. Siden den gang har aksepten for sexhjelpemidler også hatt en jevn oppadgående kurve. I dag kan du kjøpe sexleketøy med de mest utrolige funksjoner og finesser. Begynn med å finne billige sexleketøy på nett her hos Fyndiq!