Betal trygt og enkelt med Vipps

Betal trygt og enkelt med Vipps

Finn ørepropper og hodetelefoner

105 Tilbud

Kjøp ørehodetelefoner billig med oss! Velg favorittene dine i vårt brede spekter med mange forskjellige modeller og farger; Svarte, hvite, rosa, røde eller grønne ørkener som raskt blir levert hjem til deg. Ofte tusenvis av produkter på lager!


Hos oss får du kjøpt rimelige ørepropper

I reklamer sies det «når du vil være deg selv en stund». Hos oss heter det «når du vil være sammen med deg selv en stund». Det er nemlig få ting som er bedre enn å forsvinne inn i sin egen verden og la musikken bli lydsporet til filmen om ditt liv. Det store problemet er å velge riktig farge og form, vanlige iPhone-hodetelefoner eller et sett med mikrofon. Her kan du kjøpe to (nesten til prisen av én). Velkommen til paradiset for hodetelefoner med billige ørepropper og hodetelefoner.

Tips for et vellykket kjøp

Det er lett å la seg rive med av de billige prisene som gir en euforisk stemning. Med råtøffe irrgrønne hodetelefoner vil du føle deg som kongen på haugen. Når gledesrusen legger seg og du ønsker et par svarte i stedet, kan du enkelt bytte. Hvis du har spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt kan du kontakte Fyndiqs kundeservice, så hjelper vi deg med saken. Vær imidlertid oppmerksom på at parfymer ikke er inkludert i angreretten på Fyndiq.

Flykt inn i musikken

Med et par ørepropper kan du unngå vanskelige spørsmål, irriterende passasjerer som tygger tyggis på bussen eller den selvskrytende naboen. Det er nesten slik at du burde holde en takketale til trådløse ørepropper som hjelper deg gjennom livet og lar deg unngå både psykiske og fysiske problemer.