Svamper og kluter

19 Tilbud

Svamper og duker til ulike behov

Er det noe i renholdskategorien enhver person bør ha i arsenalet sitt, er det en haug med skikkelige svamper og duker for ulike typer rengjøring. Og det er akkurat det du finner her hos oss på Fyndiq! Vi har samlet et stort utvalg av billig sopp og duker som du kan velge mellom. Kanskje det er en Nanos svamp til rengjøring i 16-pakning som er perfekt for deg og ditt hjem? Velkommen til gode kjøp i dag

Tips for et vellykket kjøp

Les alltid produktbeskrivelsen nøye før et kjøp! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Renere kjøkken og hjem

At det er viktig å holde rent, ja det vet vi alle. Men er det gøy? Ikke så verst. Rengjøring kan likevel være litt enklere hvis du jobber med riktig type produkter som svamper og duker. Hva med for eksempel en mikrofiberpusseklut som egner seg like godt til å rengjøre dataskjermen som å rengjøre bilen med? Eller kanskje du heller vil ha en skikkelig poleringsklut for sølv eller en svampebørste som renser jenter? Uansett hvilken type svamp eller klut du leter etter, har du kommet til rett sted. Vi i Fyndiq har alltid masse forskjellige varianter, modeller og merker å velge mellom og vi får stadig nye. Så se gjennom utvalget og velg det du vil ha!