Kundeservice

Skadedyr og insekter

3 264 tilbud


Filtrer

Kjøp billige skadedyrprodukter & insekter på nettet

Det kryper, surrer og rasler av små insekter rundt deg. Og selvfølgelig er det greit hvis du er i skogen, men definitivt ikke innendørs i hjemmet ditt! Vi på Fyndiq har samlet et stort utvalg av billige produkter mot skadedyr og insekter som du finner på nett hos oss, og noen ganger er det nettopp skadedyrbekjempelse som skal til! Velg og vrak blant kontrollsprayer, feller og ripemerker. Velkommen til gode kjøp

Tips for et vellykket kjøp

Pass på? kjøpe flere produkter til hjemmet når du handler hos oss på? Fyndiq - vi har samme frakt uansett hvor mange produkter du kjøper! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice. vi hjelper deg med saken din.

Flue- og myggfeller eller spindelvev?

Det sies selvfølgelig at de er mer redde for deg enn du er for dem, men det skader aldri å gjøre det du kan for å holde insektene unna! Vi på Fyndiq vet hvordan å la små insekter, mygg, rotter og edderkopper gjøre hjemmet ditt til deres hjem, men vi vet også? hvordan kan du få? bukt med dem. Ta for eksempel en nærmere titt på produktet Pest Reject, som settes direkte inn i en stikkontakt og deretter skraper vekk mygg og edderkopper samt andre småkryp og rotter. Hvordan? Enheten sender ut ultralyd og elektromagnetiske felt som får insektene til å rømme. Produktet er trygt for både kjæledyr og barn, og én enhet per rom er nok til å bli kvitt skadedyret!