Kundeservice

Instrumenter og verktøy

3 033 tilbud


Filtrer

Stort utvalg av verktøy på nett

Hva ville vi vært uten alle våre verktøy og instrumenter vi samler inn? Ganske tapt. Og selvfølgelig er det alltid plass til nye elsklinger i verktøykassen. Her på Fyndiq har vi mange små og gode ting som forenkler livet og løser problemer. Velg og vrak blant billige målesnorer med bananplugg, loddebolt, verktøysett, krokodilleklemme eller andre gode instrumenter du måtte trenge. Er du ute etter andre elektroniske komponenter er det bare et klikk unna, for her har vi samlet stort sett all verdens dingser på en og samme side

Tips for et vellykket kjøp

Trenger du også en hammer eller skruer, det er bare å klikke seg videre og handle hos oss – frakt blir ikke dyrere for det! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Stable opp med en godt fylt kasse med instrumenter

Det er viktig og morsomt å ha en godt fylt fiskekasse med ulike funksjoner og linjer, og like viktig og morsomt er det med en godt fylt verktøykasse hvor alt fra kabelskrellere og målekabler til banankontakter er skjult. For hvis du snur på det: hvor gøy er det den dagen du trenger en blikkstøvsuger og du innser at du ikke eier en? Vårt motto er at du heller skal ha litt for mye enn litt for lite, og det er vel smart å passe på at du aldri står uten verktøy?