Betal trygt og enkelt med Vipps

Betal trygt og enkelt med Vipps

Dørstopper

171 Tilbud

Hold døren åpen med en dørstopper

For eksempel når det er på tide å flytte, bære ting hjemmefra til bilen, lufte litt eller gjøre noe annet som krever at døren er åpen, er det lettest å ha en dørstopper. Dørstopperen kan også være god å ha på for eksempel et barnerom der det er fare for at noen klemmer døren. Hos oss i Fyndiq har vi samlet et stort utvalg av billige dørstoppere i ulike modeller og design som passer de fleste hjem. Ta en titt på det store utvalget og begynn å prute på nett med oss ​​

Tips for et vellykket kjøp

Leter du etter noe annet smart til hjemmet? Du finner den mest sannsynlig hos oss! Se deg rundt i kategorien Hjem og finn ditt neste funn. Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

En dørstopper vil være fin i hjemmet

Vi har nevnt at dørstopperen passer perfekt i situasjoner der døren må holdes åpen lenge og når man ikke vil at noen skal klemme den. Men dørstopperen kan også tilføre noe til hjemmet og gjøre det finere. Mange av dørstopperne på denne siden er virkelig vakre å se på. Hva med for eksempel en dørstopper i støpejern som er formet som en grisemor og en liten unge? Perfekt for den litt mer robuste døren. Eller hvorfor ikke en dørstopper i skinnimitasjon i form av en ugle eller en dachs? Så himmelsk søtt!